Archives 21/05/2019

Başakşehir Oto Kurtarma

Başakşehir Oto Kurtarma

Herkesin bir gün gitmek istediği yere daha hızlı ve güvenli bir şekilde gitmek için araç sahibi olma hayali vardır. Aldığınız araç ister bayiden isterse yeni sahibi olacağınız olsun öncelikle güzel günlerde kullanmanızı Başakşehir Oto Kurtarma olarak dileriz.

Başakşehir Oto Kurtarma

Otomobiller, insan üretimi bir makine olarak devreleri, sistemleri ve parçaları ile birlikte her zaman arıza ortaya çıkarabilecek veya kaza ya da diğer şartlar nedeniyle sorun ortaya çıkarabilecek bir yapıya sahip olan bir teknolojidir. Otomobil ile şehir içinde seyir halindeyken veya şehirler arasında yolculuk sırasındayken bu tip olumsuz durumlarla karşılaşabilir ve tabiri caizse yolda bir başınıza kalabilirsiniz. Genellikle araç arızaları nedeniyle yolda kalmanız durumunda öncelikli olarak kontrol etmeniz ve yapmanız gereken bazı şeyler bulunmaktadır. Elbette ki aracınızda çözemediğiniz bir arıza çıktığında ve aracınız ilerleyemeyecek durumda olduğunu anladığınızda ilk yapmanız gereken şey arabanızı yavaşça yolun sağında müsait bir yere çekip güvenli bir şekilde aracınızı durdurmanızdır. Bu noktadan sonra direkt olarak en hızlı şekilde yolunuza devam edebilmek ve sorunu çözebilmek için Başakşehir Oto Kurtarma hizmeti talep edebilirsiniz. Oto Kurtarma hizmeti, bilindiği gibi dikkat ve tecrübe gerektiren bir işlemdir. Günümüzde de Oto Kurtarma hizmeti fiyatları oldukça yüksek rakamlardadır. Bu hizmetin ücretinin bu denli yüksek olmasının nedenlerinden biri ise piyasadaki rekabet oranın yok denecek kadar azalması örnek gösterilebilir. Fakat aslında bakacak olursak rekabetin azalmasını bırakın son yıllarda Oto Çekici işlerinde ciddi artışlar meydana geldi. Firmamız, İstanbul’un istediğiniz tüm semtlerinde ve özellikle Küçükçekmece bölgesinde Avrupa Yakası’nın en uzak noktasına kadar ulaşabilen bir hizmet alanına sahiptir. Bu sayede araç arızası yaşadığınız bölgeye hızlı bir şekilde ulaşım sağlanabilir ve aracınızın sorunlarını gidermek için bölgedeki en yakın araç servisine veya tamir noktasına ulaşımınız kolaylıkla sağlanabilir. Bizi arayarak Oto Kurtarma gibi bir hizmet talep edebilir ve aracınızı en hızlı ve en sağlıklı şekilde çektirebilir, kurtarabilirsiniz.

Bizlere resmi web sitemiz olan www.kenanotokurtarma.com ya da GSM numaramız olan 0530 781 51 61 arayarak hemen Başakşehir Oto Kurtarma hizmeti talep edebilirsiniz.

Arnavutköy Oto Kurtarma

Arnavutköy Oto Kurtarma

Aracınız ile yolda mı kaldınız veya aracınız arıza mı yaptı? Acil olarak bir Oto Kurtarma veya Oto Çekici hizmetine ihtiyacınız mı var? Hemen Arnavutköy Oto Kurtarma 0530 781 51 61 numaralı telefonu arayın ve size en yakın çekici ile mağduriyetinizi hızlı bir şekilde giderin.

Kenan Oto Kurtarma yıllardır Oto Çekici, Oto Kurtarma, Oto Kurtarıcı gibi hizmetlerini kazalı araç, arızalı araç, akü bitmesi, akü boşalması, lastik patlaması gibi olumsuz durumlarda olan müşteri için sunmaktadır. Kenan Oto Kurtarma, sektörün çekirdeğinden gelen yüksek tecrübe ile aynı zamanda vermiş olduğu hizmetleri ile de varlığını özenle sürdürmektedir.

Arnavutköy Oto Kurtarma

Avrupa Yakası Arnavutköy civarında Oto Kurtarma hizmetine acil olarak ihtiyaç duyduysanız tercih etmeniz gereken ilk firma tabi ki de Kenan Oto Kurtarma olacaktır. Çekici firmamız, verdiği hızlı ve güvenilir hizmetle müşterilerinin daima bir numaralı tercihi olup mümkün olduğu kadar ekonomik bir oto çekici hizmeti sunmaya çalışmaktadır. Kendi sektöründe bir marka olan firmamız, yolda mahsur kalan araçlarınızı yetkili bir servise ulaştırıp mağdurluk durumunuzdan çıkmanızı sağlamaktadır.

Bizler, kuruluşumuzdan beri birey veya kurumlar için, güvenilir ve hızlı hizmeti 7 gün 24 saat verebilmek için çabalıyoruz. Sahip olduğumuz üstün teknoloji sayesinde ve işinde uzman olan kadromuz ile gerekli hizmeti siz değerli müşterilerimize hızla sunmaktayız. Oto Kurtarma olarak kullandığımız son teknoloji yol yardım araçları ile Avrupa Yakası Arnavutköy civarında sektörde öncü bir firma olduğumuzu kanıtlamaktayız ve kanıtlamaya devam etmekteyiz. Bireysel veya kurumsal müşterilerimizle aramızdaki iletişim, dürüst ve kaliteli hizmet anlayışına dayanmaktadır.

Personellerimizin sahip olduğu sorumluluk anlayışları ve ekip çalışma ruhu, hizmet verdiğimiz birey veya kurumların memnuniyetini daha da yükseltmektedir. Arnavutköy Oto Kurtarma, verdiği kaliteli hizmet sayesinde müşterilerinden her zaman geçerli not almış ve bunu daima sürdürmüştür. Arnavutköy Oto Kurtarma olarak çevreye ve evrensel değerlere olan saygımızla çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Yolda kaldığınızda veya herhangi bir kaza durumunda 0530 781 51 61 numaralı telefondan iletişime geçip uygun fiyatlı hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Aracınızın taşınmasını gerektiren her türlü olumsuz durumlarda Kenan Oto Kurtarma olarak yanınızdayız.

İkitelli Oto Kurtarma

İkitelli Oto Kurtarma

Birçok sektörde olduğu gibi çekme, kurtarma, oto çekici, araç çekici, araba çekici olarak isimlendirdiğimiz hizmeti veren sektörde de seçenekler vardır. İkitelli Oto Kurtarma olarak ihtiyacınız olduğu hallerde http://kenanotokurtarma.com/ web sitemizden ya da 0530 781 51 61 arayarak bizlere ulaşmanız akabinde 7/24 hizmete hazırız.

Aracınız ile yaşayacağınız arıza/kaza durumlarında ilk etapta sakin olmanızı öneriyoruz. Belki yıllardır şoförsünüz belki de ehliyetinizi yeni aldınız aracınız ile ilk gününüz. Güzel bir plan yaptınız tatile gidiyorsunuz ya da işinize doğru yola çıktınız. Planlarınızda öngörmediğiniz olumsuzluklar ile karşılaşma olasılığı her durumda vardır. Siz aracınızı kurallara uygun olarak kullanabilirsiniz. Ancak kurallara uymayanlar tarafından kaza yapabilirsiniz. Kaza durumda Kenan İkitelli Oto Kurtarma olarak öncelikle rapor tutmanızı öneriyoruz. Tek taraflı ise Polisi arayarak, çift taraflı ise karşı taraf ile karşılıklı Kaza Tespit Tutanağı ile rapor tutabilirsiniz. Kazalı araç yürümez durumda ise varsa kaskonuzun yol yardımını ilk önce aramalı “Araç Çekme” hizmeti talep edebilirsiniz. Eğer kaskonuz yok yani ücretsiz hizmet alacağınız birim yok ise bizlere 0530 781 51 61 numaramızdan ulaşarak Kazalı Aracınızı istediğiniz tamirciye, tamirhaneye, özel servise, yetkili servise çekebiliriz.

İkitelli Oto Kurtarma

Tek lastik patlaması, akü bitmesi, akü arızası, gibi arızalı aracınızı olay yerinde aracınıza akü takviye yaparak, patlak lastiğinizi de stepne ile değiştirerek yolculuğunuza devam etmenizi sağlıyoruz. Olay yerinde sorunu giderilemeyecek oto elektrik arızası, yanlış yakıt, yakıt bitmesi gibi durumlarda arızalı araç tarafımızdan çekilmektedir. Arıza durumunda aracınızı daha fazla hasar vermemek için hareket ettirmemenizi öneriyoruz.

Arızalı/kazalı olarak götürdüğünüz/çektirdiğiniz/çekilen aracınızı, onarım maliyetinin yüksek olması ve/veya onarım süresinin uzun sürmesinden dolayı, servisten başka servise taşıma ve/veya tamirciden başka tamirciye istemeniz durumunda da yardımcı oluyoruz.

Herkes aracını tanıdığı, bildiği, güvendiği tamirciye çektirmek ister. Olay yerinden yani aracınızın arıza/kaza yaptığı yerden tamirciye oto çekme talep etmenizi durumunda bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz. Tamirciden tamirciye oto çekme, tamirciden tamirciye araç taşıma hizmetlerini yanı sıra aracınızda arıza veya kaza olmaksızın da oto taşıma hizmeti de isteyebilirsiniz. Bazı örnekler vermek gerekirse; aracınızı kullanamayacak durumda olabilirsiniz ya da aracınızı servis/tamirciye bırakmış evinize dönmüş olabilirsiniz. Aracınızın onarımı bitmiş aracınızı size getirilmesini isterseniz bizlere aracın bulunduğu servis, teslim edecek kişi, aracı teslim edeceğimiz adres ve kişiyi iletmeniz yeterli olacaktır.

Kenan İkitelli Oto Kurtarma olarak her hangi arıza, kaza geçirmeksizin güzel günler dileriz.

Küçükçekmece Oto Kurtarma

Küçükçekmece Oto Kurtarma

Aracınızın yerinden hareket edemez durumda olması halinde ihtiyaç duyacağınız Oto Kurtarma hizmeti için bu hizmeti sağlayan firmaları ile işbirliği içerisinde olmanız gerekecektir. Bu sebeple genel hatlarıyla Küçükçekmece Oto Kurtarma hizmeti hakkında sizlere biraz bilgi verelim istedik.

Küçükçekmece Oto Kurtarma

Aracın bir kaza sonucu kullanılamaz duruma gelmesi ya da bir arızadan dolayı hareketsiz kalması sonuçlarında farklı çözüm uygulamaları gereklidir. Kaza sonucu hareket edemez durumda olan aracınız için ilk olarak araç kaskosunun varlığı değerlendirilmelidir. Tabi bundan belli başlı arıza durumlarında bu hizmet kasko poliçenizde mevcut belirtilmiş şartlar içerisinde ise yararlanabilmek durumundasınız. Kasko poliçeniz kapsamında bu hizmeti alıp alamayacağını sorgulamanız, ek bir masraf oluşturmamanız açısından oldukça önemlidir. Bundan dolayı bu konu hakkında ek bir bilgi vermekte fayda görüyoruz. Kasko kapsamında alacağınız Küçükçekmece Oto Kurtarma hizmeti, aracınızı istediğiniz herhangi bir tamir noktasına değil kaskonuzun size sağladığı yetkili servise çektirebilirsiniz. Eğer oluşan hasardan dolayı bir tamirat gerektiren işi kaskonuz kapsamında yaptırmak istemiyor iseniz kaskonun sağlayacağı çekici hizmetinden yararlanmayabilirsiniz. Bu durumda yapmanız gereken size en hızlı şekilde ulaşabilecek ve aracınızı çekebilecek güvenilir bir Oto Kurtarma firması ile iletişim kurmak olacaktır. 7/24 hizmet verdiğini söyleyen fakat aradığınızda ulaşamadığınız firmalara güvenmeniz sizi olumsuz yönden etkileyecektir. Eğer sizler acil Oto Kurtarma hizmeti arayışına girdiyseniz yardım amaçlı olarak hızlı cevaplar alabileceğiniz bir numara vermek istiyorum. 0530 781 51 61 numaraya saat ya ad çalışma günü fark etmeksizin ulaşabilir ve mağduriyetinizin hızlıca giderilmesini talep edebilirsiniz. Bu numara tabi ki de Kenan Oto Kurtarmaya aittir. Küçükçekmece Oto Kurtarma konusunda oldukça tecrübeli bir firma olan Oto Kurtarma firmamız, müşterilerine en hızlı ve güvenli bir şekilde destek sağlayarak onları mağduriyet durumundan kurtarmaktadır. Firmamız, tekli, çoklu Oto Kurtarma, Oto Çekici ve Oto Kurtarıcı hizmetlerini de müşterilerine sağlamaktadır. Kenan Oto Kurtarmaya nerede ve ne durumda olduğunu bildirmeniz ile size ulaşım çoktan başlamış olacaktır. Güvenebileceğiniz ve bütçenize uygun kurtarıcı konusunda Kenan Oto Kurtarma, üstüne hiçbir firma tanımamaktadır.

HEMEN ARA