Archives 20/09/2016

Atakent Çekici

Atakent Acil Çekici Hizmeti

Küçükçekmece ilçesine bağlı olan Atakent semtinde çekici hizmetleri sunmaktayız. Kurtarıcı, lastik değişimi yada çekici, akü takviyesi yada çekici gibi hizmetlerimiz için 0530 81 51 61 numaralı telefonun başında ekibimiz çağrınızı beklemektedir. Hızlı ve güvenilir hizmet ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız Halkalı Atakent çevresindeki araçlarının yoğunluk durumlarını takip ederek olsaı ihtiyaçlarınıza en hızlı çözümü sunmaktadır.

Gerek Arena Park Çevresi olsun, gerekse Atakent mahalleleri olsun artık çekici ihtiyaçlarınızda hizmetinizdeyiz.

HALKALI / ATAKENT ÇEKİCİ

Atakent Kurtarıcı ve Çekici

HEMEN ARA

ATAKENT ÇEKİCİ

Acil Atakent Çekici – 24 Saat

TIKLA ARA

 

ATAKENT OTO ÇEKİCİ

Acil Oto Çekici – 7/24 Çekici Hizmeti

TIKLA ARA

 

ATAKENT KURTARICI

Atakent Kurtarıcı – 24 Saat Açık Çekici

TIKLA ARA

0 530 781 51 61 ACİL TELEFON

Sefaköy Çekici

Sefaköy çekici – Kurtarıcı

Sefaköy Çekici, hizmet alanları içerisinde her insanın başına gelebilen araç arızası ya da kazası olabilir. Bu durumlarda insanların ne yapağım “oto çekici” bulabilir miyim gibi düşünceleri, tamircim açık mı servis gelir mi gibi sorular olmaktadır.

Oysa ki Halkalı merkezli firmamız bir çok çekici aracı gibi bir çok lokasyonda hazır olduğu gibi, Sefaköy oto Çekici hizmetinin 24 saat sunarak sizlerin bu tatsız durumlarda hizmetinize hazır bekliyor. Gerek Sefaköy de aracınızın çekici ile çekilmesi, gerekse kazalı aracınızın çekilmesi gibi hizmetlerimizi sunmaktayız.

Sadece kazalı araç çekici arıza oto çekici değil! Dilerseniz lastik patlamasında lastik servisine kadar da çekici isteyebilirsiniz.

Halkalı Çekici 0530 781 5161

Halkalı Çekici (oto kurtarma)

Halkalı Çekici, uzun yıllardır bölgesi dışında da değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Halkalıda çekici, 24 saat yaz kış denemeden uzman personel ve donanımlı araçları ile İstanbul’da hizmetinizdedir.

Halkalı oto çekiçi ekibi olarak halkalı çevresinde oto kurtarma ve çekme hizmeti vermekteyiz. Ayrıca bizi lastikçiye ve elektrikçiye oto çekimi içinde arayabilirsiniz. Akünüz mü bitti? Kenan oto kurtarma ekibi olarak sizlere 7/24 her türlü desteği sağlamaktayız.

İster araç kurtarma, isterseniz çekici hizmeti olsun dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.  Telefonumuzu not ediniz: 0530 781 51 61

Halkalı Çekici lokasyonu, Küçükçekmecede oto çekici, sefaköy oto kurtarma, halkalı, cennet, atakent ve çevre semtleri kapsamaktadır.

Halkalı civarında yolda mı kaldınız? Halkalıda aracınız arıza mı yaptı? Aşağıdaki butonu tıklayarak bize ulaşabilirsiniz

Kenan Oto Kurtarma 7/27 Hizmetinizde

 

HALKALI ÇEKİCİ ARA

Call Now ButtonHEMEN ARA