İkitelli Oto Çekici

İkitelli Oto Çekici

Otomotiv sektöründe İkitelli Oto Çekici, oto kurtarma, oto kurtarıcı, çekici, kurtarıcı ve kurtarma gibi daha birçok hizmet çeşidi bulunmaktadır. Bu hizmetler içerisinden herhangi birine ihtiyaç duyduğunuz anda bizlere resmi web sitemiz olan www.kenanotokurtarma.com’dan ulaşabilirsiniz ya da GSM numaramız olan 0530 781 51 61’i arayarak dilediğiniz hizmeti talep edebilir ve kaliteli, hızlı hizmetin tadını çıkarabilirsiniz.

İkitelli Oto Çekici

Olumsuz bir arıza/kaza durumunda sizlere ilk olarak en önemli tavsiyemiz soğukkanlılığınızı korumanız yönünde olacaktır. İster yıllardır araç kullanan bir şoför olun isterseniz ehliyetinizi daha dün almış olun bu tavsiye herkes için geçerlidir. Siz her ne kadar dikkatli olsanız da Trafik Canavarı olarak nitelendirdiğimiz dikkatsiz sürücüler sizlerin kaza yapmanıza neden olacaktır. Böyle bir kaza durumunda sizlere ikinci önemli tavsiyemiz düzgün bir rapor tutmanız yönünde olacaktır. Eğer geçirmiş olduğunuz kaza tek taraflı ise 155 Polisi arayarak fakat eğer kaza çift taraflıysa karşı taraf ile ortaklaşa Kaza Tespit Tutanağı tutmanız gerekmektedir. Kaza sonrası kazalı araç kullanılamaz haldeyse eğer kaskonuz varsa ilgili kasko şirketinizden Araç Çekme hizmetini isteyebilirsiniz. Fakat kaskonuz yok ise bizlere ilgili numaralarımızdan ulaşarak Araç Çekici hizmetini tarafımızdan talep edebilirsiniz. Bizlerden alacağınız Araç Çekme hizmeti ile kazalı aracınızı tamirhaneye ya da servise çekilmesini en hızlı ve en güvenli şekilde sağlayabilirsiniz.

Akü bitmesi, akü arızası, tek veya çift lastik patlaması gibi olumsuz nedenlerden dolayı arıza yapan aracınızı arıza türüne göre çözümler uygulayarak kullanılabilir hale getirebilirsiniz. Kaza yerinde tamamen onarılamaz halde olan araçlar tarafımızca çekilerek ilgili tamirhane ya da servise çekilmektedir. Aracınızın onarımı bitmiş aracınızı size getirilmesini isterseniz bizlere aracın bulunduğu servis, teslim edecek kişi, aracı teslim edeceğimiz adres ve kişiyi iletmeniz yeterli olacaktır. Bizleri kaza arıza veya üstte belirttiğimiz olumsuz durumlar ile karşılaştığınız zaman arayabilir, durumunuzu ve konumunuzu belirtebilirsiniz. Bu sayede bünyemizde bulunan onlarca hizmetten faydalanabilir duruma gelebilirsiniz. Yolda başınıza gelen her türlü olumsuz durumda Kenan Oto İkitelli Oto Çekici olarak sizlere bu gibi olumsuz durumlarda destek çıkmaktan memnuniyet ve gurur duymaktayız.